Kiedy i czy ruszy altseason?
Cytat z Michał Sob data 2025-02-11, 02:44Kiedy i czy ruszy altseason?
Jak w temacie. Co o tym sądzicie? Ja stawiam, że koniec lutego, bo jeśli nie, to może być krucho z nastrojami. Wiem, że wykresy układają się w bycze formacje, na razie nie widać dużych wzrostów, ale jednak zdaje się, że trochę ostatnio zaczyna palić się też na zielono. Co Wy sądzicie?
Kiedy i czy ruszy altseason?
Jak w temacie. Co o tym sądzicie? Ja stawiam, że koniec lutego, bo jeśli nie, to może być krucho z nastrojami. Wiem, że wykresy układają się w bycze formacje, na razie nie widać dużych wzrostów, ale jednak zdaje się, że trochę ostatnio zaczyna palić się też na zielono. Co Wy sądzicie?
Cytat z Piotr-ek data 2025-02-11, 11:28Dobrze by było aby ten alt seson nastąpił. Portfolio moje sie wykrwawiło a wzrosty symboliczne.
Ja już na nic się nie nastawiam. Bo jak coś planuje to psu w dupe.
Dobrze by było aby ten alt seson nastąpił. Portfolio moje sie wykrwawiło a wzrosty symboliczne.
Ja już na nic się nie nastawiam. Bo jak coś planuje to psu w dupe.
Cytat z Michał Sob data 2025-03-11, 01:14Dobrze by było - jak na dzień dzisiejszy, to mocno "gruchnęliśmy" ostatnio. Moim zdaniem aktualnie to takie 50/50 - albo spadliśmy tak mocno po to, by teraz polecieć rakietą na księżyc, albo jest to gwóźdź do trumny i sygnał, że rynek już będzie tylko spadał. Oba scenariusze są jakby prawdopodobne, choć uważam, że typowego altseasonu nie mogłoby w zasadzie być, gdyby nie te potężne spadki, więc chyba to trochę na zasadzie, że każdy musi wybrać, w co chce wierzyć 😀
Dobrze by było - jak na dzień dzisiejszy, to mocno "gruchnęliśmy" ostatnio. Moim zdaniem aktualnie to takie 50/50 - albo spadliśmy tak mocno po to, by teraz polecieć rakietą na księżyc, albo jest to gwóźdź do trumny i sygnał, że rynek już będzie tylko spadał. Oba scenariusze są jakby prawdopodobne, choć uważam, że typowego altseasonu nie mogłoby w zasadzie być, gdyby nie te potężne spadki, więc chyba to trochę na zasadzie, że każdy musi wybrać, w co chce wierzyć 😀
Cytat z Karmen data 2025-03-12, 02:31Ja wierzę, że jeśli teraz utrzymamy się powyżej 80k, to sezon na alty jak najbardziej będzie - Trump co prawda balansuje na krawędzi, ale im także zależy, by ta hossa nie została odwołana, więc najpewniej spadki będą tylko to względnie bezpiecznych poziomów 🙂
Ja wierzę, że jeśli teraz utrzymamy się powyżej 80k, to sezon na alty jak najbardziej będzie - Trump co prawda balansuje na krawędzi, ale im także zależy, by ta hossa nie została odwołana, więc najpewniej spadki będą tylko to względnie bezpiecznych poziomów 🙂
Forum o kryptowalutach, altcoinach i Bitcoinie. Dyskusje na temat krypto, wiadomości, newsy i informacje o altcoinach. Kryptolab – najlepsze polskie forum o kryptowalutach!
Rejestracja | Logowanie