Forum o Kryptowalutach | Kryptolab

Please or Zarejestruj się to create posts and topics.

Kiedy i czy ruszy altseason?

Kiedy i czy ruszy altseason?

Jak w temacie. Co o tym sądzicie? Ja stawiam, że koniec lutego, bo jeśli nie, to może być krucho z nastrojami. Wiem, że wykresy układają się w bycze formacje, na razie nie widać dużych wzrostów, ale jednak zdaje się, że trochę ostatnio zaczyna palić się też na zielono. Co Wy sądzicie? 

Dobrze by było aby ten alt seson nastąpił. Portfolio moje sie wykrwawiło a wzrosty symboliczne.

Ja już na nic się nie nastawiam. Bo jak coś planuje to psu w dupe.

Stawiam na marzec dopiero

Dobrze by było - jak na dzień dzisiejszy, to mocno "gruchnęliśmy" ostatnio. Moim zdaniem aktualnie to takie 50/50 - albo spadliśmy tak mocno po to, by teraz polecieć rakietą na księżyc, albo jest to gwóźdź do trumny i sygnał, że rynek już będzie tylko spadał. Oba scenariusze są jakby prawdopodobne, choć uważam, że typowego altseasonu nie mogłoby w zasadzie być, gdyby nie te potężne spadki, więc chyba to trochę na zasadzie, że każdy musi wybrać, w co chce wierzyć 😀

Ja wierzę, że jeśli teraz utrzymamy się powyżej 80k, to sezon na alty jak najbardziej będzie - Trump co prawda balansuje na krawędzi, ale im także zależy, by ta hossa nie została odwołana, więc najpewniej spadki będą tylko to względnie bezpiecznych poziomów 🙂

Forum o kryptowalutach, altcoinach i Bitcoinie. Dyskusje na temat krypto, wiadomości, newsy i informacje o altcoinach. Kryptolab – najlepsze polskie forum o kryptowalutach!
Rejestracja | Logowanie