Najnowsze Wiadomości ze Świata Kryptowalut, Newsy, Altcoiny

Najnowsze wiadomości | Kryptowaluty | Newsy | Altcoiny | Bitcoin | XRP | KryptoLab

Forum o Kryptowalutach

Please or Zarejestruj się to create posts and topics.

Manta

Jedną z większych toreb jakie mam to właśnie manta. Jako jedyna jest dla mnie zagadką co dalej z nią będzie. 

Na dzień dzisiejszy na mancie jest właśnie 4 etap cleimowania nagród. 

Jako amerykański coin, też ma szansę na wzrosty. Ale patrząc na ostatni tydzień to tendencja jest wprost odwrotna. 

A co wy sądzicie o Mancie??

Mam sporo. Nie zrealizowałem zysku wiec zachowam się jak ,,Janusz Bitkojniaż” wierzę i trzymam😁 to tylko korekta 😅

Mnie po tych spadkach trochę po czochrało na pozycji ale twardo trzymam, mam nadzieję że jeszcze da zarobić 💪

Cytat z Piotr-ek data 2025-01-28, 11:19

Jako amerykański coin, też ma szansę na wzrosty. Ale patrząc na ostatni tydzień to tendencja jest wprost odwrotna. 

No, a jak ma rosnąć, jeżeli nie rośnie Ethereum, skoro to L2, która ma odciążać ETH, gdy jest drogo? Uważasz, że Manta będzie rosła niezależnie od niego? Mam wrażenie, że nie rozumiecie warstw drugich zupełnie, skoro dziwicie się, dlaczego nie rosną

Piotr-ek has reacted to this post.
Piotr-ek

Forum o kryptowalutach, altcoinach i Bitcoinie. Dyskusje na temat krypto, wiadomości, newsy i informacje o altcoinach. Kryptolab – najlepsze polskie forum o kryptowalutach!
Rejestracja | Logowanie